Κρήτη: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι μετά από φωτιά στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι Ελλήνων, 78 και 67 ετών μέσα στο σπίτι τους στο Δαράτσο Χανίων, όπου ξέσπασε φωτιά, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων αποδίδεται σε ατύχημα καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες– δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι εάν ο θάνατος προήλθε από τη φωτιά ή αν οι δύο ηλικιωμένοι κάηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο zarpanews.gr η φωτιά ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα, αερόθερμο ή σόμπα.

Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης καθώς όταν η φωτιά έγινε αντιληπτοί από γείτονες, ενημέρωσαν την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 10 πυροσβέστες οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο ηλικιωμένοι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας ενώ από το σημείο που βρέθηκε το ένα πτώμα φαίνεται πως ίσως ο άνδρας, ο οποίος σημειωτέον είχε αναπηρία, προσπάθησε να βγει για να καλέσει σε βοήθεια αλλά δεν τα κατάφερε.

Απαντήσεις στις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στο νεκροτομείο του γενικού νοσοκομείου Χανίων, πιθανότατα σήμερα το απόγευμα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που όμως δεν επενέβησαν στο συμβάν καθώς ήταν ήδη αργά για το ζευγάρι.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί